2014. augusztus 18., hétfő

26 lettem...

Ma 2014. augusztus 18-án elmúltam 26 éves. Nem kerek és nem is prímszám, de jelentősége mégis van. Mai naptól nem kérhetek vasúti közlekedésre 26 év alatti, 33%-al olcsóbb menetjegyet.:(


2014. augusztus 8., péntek

WP sablon: Slider Responsive WordPress Theme

Fesztivál honlaphoz kerestünk sablont. Cél volt, hogy a kezdőlapon a fellépőkről egy-egy kép vetítésbe rotálódjon. Fontos volt a reszponzivság, hogy mobilon is könnyedén elérhető legyen a program, vagy épp a jegyárak. A Dessign.net 2013-as ingyenes sablonját választottuk a Slider Responsive Theme-t.

Ilyen volt:


Ilyen lett:
http://folklornapok.hu/







 


WP sablon: Montezuma

Egyszerű, egy oldalból álló honlapot szerettem volna egy szálláshelynek. A választás a Wordpress.org adatbázisából egy ingyenes sablonra a Montezuma-ra esett.

Ilyen volt:

WP sablon: Attitude

Egyszerű, mégis igényes megjelenésre volt szükség. Fontos volt a modern reszponziv tulajdonság. Mivel egy intézménynek készült a weboldal, így a világos, hivatalosabb sablonok jöhettek szóba. A választás a Wordpress.org adatbázisából egy ingyenes sablonra az Attitude-ra esett.

Ilyen volt:


Ilyen lett:



WP sablon: Duena

Az igény a sablon kiválasztásánál az volt, hogy színes, reszponzív legyen, a főoldalon vetítéssel, valamint kompatipilisan működjön a WPML pluginnal. A választás a Wordpress.org adatbázisából egy ingyenes sablonra a Duena-ra esett.


Ilyen volt:

Ilyen lett:
http://sarvarfuvos.com/


WP sablon: WPZOOM - SportPress

Online magazinhoz kerestem sablont, ahol van lehetőség az utolsó 4-5 bejegyzés kiemelésére. A WPZOOM - SportPress sablonjára esett a választásom. Akkor még a reszponziv sablonok nem voltak elterjedve és igény se volt rá annyira. Az általunk  "4 vezérnek" nevezett kiemelés volt a lényeg. Sikerült úgy átalakítani, hogy nem lehet ráismerni.


Ilyen volt:


Ilyen lett:
http://lathatatlansarvar.hu/


2014. augusztus 2., szombat

WP sablon: Oversized Photo Theme

Cél volt a kezdőlapon a szálláshelyről kiemelni egy előnyös fotót. Az Oversized Photo Theme alkalmasnak találtatott erre a célra.

Ilyen volt:
 Ilyen lett: